FC Metropool langes karikasarjas konkurentsist

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Toomas Huik

Pärnu jalgpallimeeskond FC Metropool jäi Eesti karikavõistluste 1/64-finaalis Maardus alla sealsele Starbunkerile ja langes edasisest konkurentsist välja.

Maardu meeskond asus poolajavileks mängu 3 : 1 juhtima ja kuna teisel poolajal enam väravaid ei sündinud, siis sellise resultaadiga kohtumine lõppeski.

Metropooli eest sai värava kirja Hanes Kivilo, kes tegi seisuks 2 : 1.

Pärnumaa meeskondadest jätkab ainsana karikasarjas Pärnu Linnameeskond, kes sai lisaajal jagu Nõmme Kalju III meeskonnast. Vändra Vaprus kaotas Tartu Santosele. JK Pärnu-Jaagupi andis loobumisvõidu Jõhvi Lokomotivile.

Pärnu Linnameeskond (esiliiga B-tasand) kohtub karikasarja 1/32-finaalis Tallinna FC Baltecoga (kolmas liiga). Mäng toimub 2. juulil Balteco koduväljakul.

Karikasarjas jätkab ka rahvaliigas osalev Pärnu meeskond JK Nirvaana, kelle järgmine vastane on meistriliigas palliv FC Kuressaare. See Taaveti ja Koljati vastasseis leiab aset 23. juulil Saaremaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles