Mart Viisitamm: Hüvasti, Pärnu, mitte jumalaga

Mart Viisitamm
, Pärnu linnapea 2005–2009, linnavolikogu liige (Keskerakond)
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
See karikatuur pidi ilmuma 2007. aasta 9. oktoobri Pärnu Postimehes, kuid tsenseeriti peatoimetaja poolt lõpuks siiski välja. Viisitamme, kodanikuühiskonna ja vaba ajakirjanduse vastasseis liuväljaskandaalis oli linnasekretäri Tiina Rohti abiga jõudnud kaitsepolitseisse.
See karikatuur pidi ilmuma 2007. aasta 9. oktoobri Pärnu Postimehes, kuid tsenseeriti peatoimetaja poolt lõpuks siiski välja. Viisitamme, kodanikuühiskonna ja vaba ajakirjanduse vastasseis liuväljaskandaalis oli linnasekretäri Tiina Rohti abiga jõudnud kaitsepolitseisse. Foto: Andres G. Adamson

Täna algaval volikogu istungil osalen ma volikogu liikmena viimast korda. 4,5 aastat linnavalitsuse liikmena ja 3,5 aastat volikogu liikmena on läbi saanud. Kas ma kunagi naasen linnavalitsusse või volikokku, eks seda näitab aeg. Igal juhul ei ole mõtet seda lõplikult välistada.

Edgar Savisaar kirjutas Tallinna linnavalitsuse ametnikele pärast 2004. aasta sügise edukat umbusaldusavaldust, et vaevalt ta kunagi siia linnapea toolile istub, ometi viie kuu pärast oli ta juba volikogu esimees ning kahe ja poole aasta pärast jälle sellelsamal toolil, kuhu ta on jäänud juba kuueks aastaks istuma. Seega never say never (ära mitte kunagi ütle mitte kunagi). Aga igal juhul on praegu sobiv hetk vaadata tagasi minu esimesele Pärnu perioodile, teha aus ülestunnistus ja analüüsida tulevikku.

2005–2009

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles