Saada vihje

Üheksa põhjust, miks süüa rohkem šokolaadi

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Marina Pushkar/Postimees

Olgugi et šokolaadil on patustamise mekk juures, ei ole see sugugi ootuspäraselt ebatervislik, kui seda pole just ohjeldamatutes kogustes.

Šokolaadi on aastasadu kasutatud edukalt paljude hädade leevendamiseks isegi lääne meditsiinis, kirjutab Ardi Ravalepik oma toitumisalases blogis paleo.ee.

Šokolaadi põhikomponendi – kakao – mõju kohta on tehtud väga palju uurimusi. Siit mõni järeldus.

Märksõnad

Tagasi üles