Juulikuus villajuttu, augustis savised teemad

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kellele see imeline villakrae pitsi ja pärlitega meeldib, võib Kaja juhendamisel endale samasuguse valmistada juulikuus toimuval villakursusel.
Kellele see imeline villakrae pitsi ja pärlitega meeldib, võib Kaja juhendamisel endale samasuguse valmistada juulikuus toimuval villakursusel. Foto: Ants Liigus

Et Kaja on inimene, kes käed rüpes istuda ei malda, kavatseb ta juulis ja augustis korraldada Tahkuranna vallas Lepaküla külas kaks kursust.

Heinakuul on luubi all kõik, mis puudutab villategu: villa pesemist, kraasimist, ketramist, viltimist, augustis on rõhk savitööl. Mõlemale kursusele ootab Kaja emasid koos lastega.

Villakoolitust korraldama ajendas Kaja väga praktiline põhjus: tema paadunud käsitöösõltlase süda ei lubanud pealt vaadata, kuidas kohalikul lambakasvatajal tuleb pool tonni musta (pesemata) lambavilla ära visata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles