Jaanipäeval murti luid ja kärsatati liha

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

Nagu ikka üllatavad elukunstnikud jaaninädalavahetusel Pärnu haigla erakorralise meditsiini osakonna personali oma leidlikkusega kehavigastuste tekitamisel. Kokku pöördus laupäeva hommikust kuni teisipäeva hommikuni EMOsse 389 inimest.

Neist 185 oli endale ühel või teisel moel vigastuse hankinud. Nagu Pärnu haigla pressiesindaja Eda Amur märkis, oli palju kukkumisi. Seitsmel juhul olid inimesed suutnud endale lõkketule või mõne muu nipiga põletushaavad hankida, vigastuste valimist ei puudunud traditsioonilised liiklustraumad, samuti mitu koerahammustust. “Paljude pöördumiste juures mängis rolli liigne alkoholi tarvitamine,” nentis Amur, kelle hinnangul siiski midagi ebatavalist ei toimunud. Tavaline jaanipäeva nädalavahetus Eestimaal.

Juhtus sedagi, et vigastuste eest kandsid hoolt harrastajatest ilukirurgid ja jumestuskunstnikud. Nii näiteks, lähtudes politsei ametlikest teadaannetest, löödi 24. juunil kella 1 paiku Häädemeeste vallas Lemme telkimisalal 21aastast naist ja 23aastast meest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles