Külatee viib läbi kauni taluaia

Riina Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elme Männi ehmus esiti, kui kuulis, et teda on kauni kodu konkursile esitatud, kuid saadud tunnustus teeb meele rõõmsaks. “See innustab, kui meie pere tööd ja vaeva hinnatakse,” sõnas ta.
Elme Männi ehmus esiti, kui kuulis, et teda on kauni kodu konkursile esitatud, kuid saadud tunnustus teeb meele rõõmsaks. “See innustab, kui meie pere tööd ja vaeva hinnatakse,” sõnas ta. Foto: Urmas Luik

Kihnu Linakülas peatub nii mõnigi auto ja jalgratast väntav turist tee ääres põnevat parki nähes, kuid seal jalutades avastatakse üllatusega, et asutakse hoopis keset koduaeda.

Tegu on tänavu Pärnumaa kauneima taluaia tiitli pälvinud perekond Männile kuuluva Järve talu suure iluaiaga, mille hing on pereema Elme (43).

Läbi küla looklev kitsas tee lööb talu krundi kolmeks tükiks. Kui talu õu ja vana aed on Kihnule iseloomulikult heki taga peidus, siis möödujate pilku püüab esmalt majast teisele poole teed jääv noor iluaed, kus liiva sees suured kivid ja mitu leinavormis puud ning aiandusega mitte sinasõbrale tundmatud puud-põõsad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles