Galerii Central rõhub kohalikele meenetele

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunsti- ja käsitöögalerii Central pakub enda välja töötatud piirkonnapõhiseid suveniire, mis vahetuvad vastavalt teema-aastale ja hooajale. Juhataja Piret Hallik-Sassi sõnutsi on äsja avatud Pärnu salongi esimese aasta teemaks kuurort.
Kunsti- ja käsitöögalerii Central pakub enda välja töötatud piirkonnapõhiseid suveniire, mis vahetuvad vastavalt teema-aastale ja hooajale. Juhataja Piret Hallik-Sassi sõnutsi on äsja avatud Pärnu salongi esimese aasta teemaks kuurort. Foto: Urmas Luik

Haapsalus kolm aastat tegutsenud Centrali kunsti- ja käsitöögalerii avas äsja uksed Pärnus Aia tänaval.

Galeriisid pidava mittetulundusühingu Galerii Central juhataja Piret Hallik-Sassi sõnade järgi on salongid kutsutud ellu selleks, et töötada välja Lääne-Eestile iseloomulikke meeneid ja vahendada kohalike kunstnike-käsitöömeistrite loomingut.

“Haapsalus andsid mulle galerii avamiseks tõuke kunstnikud, kes ütlesid, et puhkaksid hea meelega suvel Haapsalus, kui neil oleks seal koht, kus oma loomingut müüa,” rääkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles