Gert Kullamäe meelitati Pärnusse treeneripingile

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe.
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe. Foto: Margus Ansu / Postimees

Gert Kullamäe andis nõusoleku juhendada eeloleval nädalavahetusel Sunseti meeskonda Sunset International Basketball Cupi korvpalliturniiril Pärnus.

Turniir on ettevalmistus suvel Thessalonikis toimuvaks seenioride korvpalli maailmameistrivõistluseks ja Torino olümpiamängudeks. Võistlusel osaleb kuus meeskonda ja kuus naiskonda Eestist ja Lätist. Osalevate võistkondade taustajõud on muljetavaldavad ja nimekad, teatas Sunset Cupi korraldaja Piret Hallik-Sass.

“Väidetavad läbirääkimised kestsid pikalt, nii umbes 30 sekundit, rääkisime Gerdiga ja ta ütles „jah“”, viskas treeneri leidmise üle nalja Erlend Aav.

Täielikult amatööridest koosnev meeskond ei andnud turniiri eel peatreenerile suurt mängijate valimise võimalust.

“Otsisime treenerite turul vabade meeste hulgast, Aivar Kuusmaa olla agendi sõnul suvel ametis muruniitmisega ja tahtis saada pikemat lepingut, praegu tundus Kullamäe olevat parim valik, arvestades Hiina turnee värsket kogemust,” naljatlesid mängijad.

Piret Hallik-Sassi sõnade kohaselt võib turniiril osalevate mängijate hulgas kohata endisi staare. Eesti võistkondades löövad kaasa näiteks naistest Sirje Kikas, Ülle Järv ja Kai Lass ning meestest Mait Käbin, Toomas Liivak, Alar Sõnajalg, Andrus Renter, Vallo Reinkort, Marko Riis ja mitmed teised.

Sunset International Basketball Cup toimub pühapäeval Pärnu spordihallis, laupäeva pealelõunal visatakse käsi lahti võistlustel Pärnu rannas Sunseti terrassi ees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles