Tantsuvideod kevadkontserdi asemel

Kristo Niglas
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsukooli videoid saab vaadata BBB Youtube’i kanalil BlackandBrownieEstonia.
Tantsukooli videoid saab vaadata BBB Youtube’i kanalil BlackandBrownieEstonia. Foto: Erakogu

Tantsukool Black, Brownie and the Blondes tegi traditsioonilise kevadkontserdi asemel õppeaastat kokkuvõtvad tantsuvideod.

Black, Brownie and the Blondes on (edaspidi BBB – K. N.) tänavatantsudele suunatud tantsukool Pärnus. Üldjuhul on tantsukoolidel tavaks kevadkontserdid, kus näidatakse õppeaasta jooksul omandatud oskusi. BBB õpetajad ja õpilased otsustasid aga teha midagi teistsugust.

„Miks teha traditsioonilist kevadkontserti, kui on võimalus teha tantsuvideoid?“ küsis BBB tantsuõpetaja ja B2H Studios videoid meisterdav Taimar Müller artistinimega Smooth. Ta lisas, et varem on tehtud palju videoid õpetajatest, seekord otsustati kaasata õpilasi ja väljuda igava nelja seina vahelt. Videod on filmitud Pärnu eri paikades. Veel rõhutas Müller, et videote vaatajaskond on tunduvalt suurem kui pisike käputäis inimesi, kes mahub saali tantse vaatama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles