Raketipüstoliga tabamuse saanud motovarjur pidi tegema hädamaandumise

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Motovarjusõitjad. Foto on illustreeriv.
Motovarjusõitjad. Foto on illustreeriv. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Teisipäeva õhtul sihtis Pärnus Raekülas elav mees raketipüstoliga Hirve ja Laane tänavate vahelisel alal lendavat motovarju ja viskas seda relvaga, mistõttu propellerisse tabamuse saanud motovarjur pidi tegema hädamaandumise.

Pärast starti viie-kuue meetri kõrguselt hädamaandumise teinud motovarjusõitja pääses vigastusteta.

„Mees sõitis ATVga suure hooga kohale. Ma ei uskunud oma silmi, kui nägin, et ta sihib mind,“ rääkis hädamaandumise teinud motovarjur Pärnu Postimehele. „Ta vajutas päästikut, aga laeng ei läinud vist lahti. Siis viskas ta mind püstoliga.“

Raketipüstoliga tabamuse saanud motovarjul said viga raam ja propeller. Motovarju omaniku hinnangul tekitas viskaja kahju 1050 euro eest.

Politsei alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetluse karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb avaliku korra rasket rikkumist. Süüdimõistmisel võib kohus sellise teo eest määrata rahalise karistuse või kuni viieaastase vangistuse.

Riigiprokuratuuri nõuniku Carol Merzini sõnutsi selgitab juhtumi üksikasjad välja kriminaalmenetlus. „Kannatanu on ametivõimudele oma ütlused andnud, kuid kahtlustust praeguseks kellelegi esitatud ei ole,“ ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles