Raketipüstoliga tabamuse saanud motovarjur tegi hädamaandumise

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus tegutseb kümmekond motovarjurit, kes kasutavad õhkutõusmiseks Vana-Pärnus ja Raekülas asuvaid platse. Foto ei ole teisipäevase sündmusega seotud.
Pärnus tegutseb kümmekond motovarjurit, kes kasutavad õhkutõusmiseks Vana-Pärnus ja Raekülas asuvaid platse. Foto ei ole teisipäevase sündmusega seotud. Foto: Ants Liigus

Teisipäeva õhtul sihtis Pärnus Raekülas elav mees Hirve ja Laane tänava vahelisel alal lendavat motovarju raketipüstoliga ja viskas seda relvaga, mistõttu lennumasina propellerisse tabamuse saanud Sven Solovjov pidi tegema hädamaandumise.

Kohe pärast starti viie-kuue meetri kõrguselt umbes 50 kilomeetrise tunnikiiruse pealt hädamaandumise teinud motovarjusõitja pääses vigastusteta.

„Mees sõitis ATVga suure hooga kohale. Tal oli ilmselt plaan mind raketiga lasta. Ma ei uskunud oma silmi, kui nägin, et ta sihib mind,“ rääkis hädamaandumise teinud motovarjur Pärnu Postimehele. „Ta vajutas päästikut, aga laeng ei läinud vist lahti. Siis viskas ta mind püstoliga.“

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles