Kais ja Vesik jäid Austrias võiduta

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kais (vasakul) ja Rivo Vesik
Kristjan Kais (vasakul) ja Rivo Vesik Foto: RAIGO PAJULA/PM/SCANPIX BALTICS

Rannavõrkpallurid Kristjan Kais ja Rivo Vesik said Austrias Badenis toimunud Euroopa tuuri teisel etapil seni hiilgavalt kulgenud hooaja esimese tagasilöögi, kaotades avaringis 0:2 (-21, -18) hispaanlastele Pablo Herrerale ja Adrian Gavirale ning järgmises mängus miinusringis 1:2 (17, -20, -14) norralastele Tarjei Skarlundile ja Martin Spinnangrile. Nii lõpetati turniir 13. koha jagamise ja 800 euro auhinnarahaga.


"Olime norralaste vastu esimese geimi võitnud ja teises ees 19:16, kui kohtunik vastaste sooja palli vilistamata jättis," meenutas Vesik mängu murdehetke. "Tegelikult võisid need kaotused üle ootuste hästi alanud hooajal koguni kasulikud olla."



Eestlaste tee lõpetanud norralased kaotasid juba järgmises ringis, Herrera ja Gavira jõudsid aga lõpuks koguni finaali, kus kaotasid 1:2 sakslastele Julius Brinkile ja Jonas Reckermannile.



Rannavõrkpallurite Euroopa tuur, mida kiputakse ka Euroopa meistrivõistlusteks nimetama, koosneb osavõistlustest Hispaanias, Austrias, Saksamaal ja Inglismaal ning finaalturniirist sügisel Sotšis. Osavõistlustel saavutatu määrab vaid paigutuse Sotši finaalturniiril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles