Klubis Vaarikas valitakse jälle suvepiigat ja -meest

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2012. aasta suvepiiga ja -mehe valimine Pärnus klubis Sunset. Arhiivifoto.
2012. aasta suvepiiga ja -mehe valimine Pärnus klubis Sunset. Arhiivifoto. Foto: Ardi Truija

Laupäeva öösel valitakse Pärnus klubis Vaarikas sportliku iludusvõistluse kohalikus eelvoorus taas Pärnu suvepiigat ja suvemeest, kes pääsevad augustis toimuvasse finaali, millel osalevad vähemalt viie Eesti linna kaunid neiud ja noormehed.

Ürituse korraldaja Leo Tähe sõnade kohaselt oli teisipäevaks ennast üritusele registreerinud kolm neidu ja kaks noormeest, kuid kuni reede pärastlõunani saavad asjast huvitatud end võistlusele veel kirja panna. Registreeruda saab ürituse Facebooki lehel ja välkpostiga aadressil suvepiiga7@hotmail.com.

Sportlik iludusvõistlus algab juba reedel, kui võistlejad võtavad Pärnu rannas mõõtu rannavolles, proovivad kepikõndi ja näitavad ette soojendus- ja venitusharjutusi.

Laupäeval klubis Vaarikas toimuval üritusel tuleb osalejatel võistelda talendivoorus, kus tuleb esitleda enda disainitud mereteemalist kostüümi; moe- ja rannavoorus, kus näidatakse Brand Outleti suvekollektsiooni ja surfi- ja rannariietust ning lõppvoorus, kus lavale tullakse õhtukleidis ja heledas ülikonnas.

Pärnu eelvooru võitjatele on üheks peaauhinnaks jahikruiis Pärnu lahel.

Suvepiiga ja suvemehe žüriisse kuuluvad mullune Pärnu suvepiiga Kadi Tali, tantsupedagoog Meeli Pärna, Pärnu suvemees 2005 Tõnis Kalmu, Eesti suvemees 2004 ja tänavuse "Mister Europe Euronationsi" kolmanda koha omanik Villu Loonde ning miss ja mister Lätit valiva organisatsiooni esindaja.

Peale Pärnu valitakse Tähe sõnade kohaselt suvepiiga ja -mees veel Tallinnas, Tartus, Rakveres ja Valgas ning võib-olla veel mõnes linnas. Eelvoorude võitjad pääsevad augustis Pärnus toimuvasse superfinaali.

Superfinaali parim noormees saab osaleda oktoobris ilumessi „Ilu sõnum“ raames peetaval "Mister Europe Estonia" finaalis, suvepiiga pääseb osalema missivõistluste finaalidesse.

Suvepiiga konkursil võivad osaleda 17–25aastased neiud, suvemehe valimisel 17–30aastased noormehed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles