Jazzklubis esinevad laulustuudio noored

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endla Teatrikohvik.
Endla Teatrikohvik. Foto: Endla teater

Reedel, 12. juulil astuvad Endla Jazzklubis kuulajate ette Ester Murrandi laulustuudio kasvandikud Keiti Huik ja Sandra Õunapuu, kitarrivahepaladega rikastab kava Armand Sutt.

Ester Murrandi laulustuudio on tegutsenud vabakooli loovuskeskuse juures alates 2009. aasta sügisest. Alustati nelja-viie lapsega, nüüdseks on lauljaid 20 ringis, nii väikseid kui suuri.

Stuudios saab õppida klaverimängu, vaba klaverisaadet, on solistiõpe koos hääleseade ja improvisatsiooniga ning duetiõpe, võib laulda ansamblis ja väiksemate laulustuudios.

Õppimine käib praktikaga käsikäes, hakkajamad saavad osaleda laulukonkurssidel ja kõikvõimalikel muusikaüritustel. Omavaheline suhtlemine käib mõnusalt ja vabas vormis, koostööd tehakse paljude lauljate ja muusikutega. Stuudiosse on teretulnud täiskasvanudki, sest kunagi pole hilja ennast täiendada.

Sandra alustas laulmist kolm aastat tagasi, Keiti eelmisel sügisel, duetiõppes on nad koos käinud pool õppeaastat. Neiud erinevad küllaltki nii häälelt, välimuselt kui iseloomult, ent ometi teevad nad mõnusat loomingulist koostööd, mille vilju saabki Jazzklubis nautida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles