Norras töötav ortopeed tunnustab Eesti kolleege

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ortopeed Priit Arro on viibinud Eestis täienduspuhkusel ja külastanud kolleege. “Minu silme läbi on Eestis ortopeedias vallas hea standard, võrrelduna teiste Euroopa riikidega. Ainus asi, Eesti arst kipub olema üle koormatud,” tõdeb ta.
Ortopeed Priit Arro on viibinud Eestis täienduspuhkusel ja külastanud kolleege. “Minu silme läbi on Eestis ortopeedias vallas hea standard, võrrelduna teiste Euroopa riikidega. Ainus asi, Eesti arst kipub olema üle koormatud,” tõdeb ta. Foto: Urmas Luik

Jaanipäevast saati perega Eestis viibiv Norras arstina töötav pärnakas Priit Arro külastas Pärnus oma kooliaegset emakeeleõpetajat Maaja Haget.

“Meil jätkus juttu mitmeks tunniks. Ma pean kõigist oma õpetajatest väga lugu,” lausub Arro soojalt naeratades.

Ta lisab, et kõige eredamalt meenuvad kirjandustunnid, lühinovellid, mida õpetaja Hage tunnis ette luges. “Saan Norrasse kaasa võtta õpetaja Hage elutöö, tema kirjutatud ja kirjastatud suurepärase raamatu „Pärnu 1. Keskkool ”, autogrammiga muide!“ kõneleb Priit Arro. Pärnu on tema jaoks endiselt armas kodukant.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles