Tänavakampaania õpetas diskrimineerimist ära tundma

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavakampaania korraldajad kutsuvad möödujaid lähemalt uudistama.
Tänavakampaania korraldajad kutsuvad möödujaid lähemalt uudistama. Foto: Ants Liigus

Eile toimus Rüütli Platsil midagi huvitavat – ringi käisid klouniriietes inimesed, kes kõige tipuks veel ka tantsisid.

Tegelikult tutvustati Pärnu inimestele tänavakampaaniat “Care For Change”, mis tähendab “hooli muutusest”. Kamp noori inimesi Rumeeniast, Soomest, Lätist, Prantsusmaalt, Portugalist, Bulgaariast, Poolast, Itaaliast ja Eestist tuli tõstma pärnakate teadlikkust diskrimineerimise kohta. Kõiki neid ühendab noorsootöö ja tahe muuta maailma paremaks paigaks.

Eestis on nad viibinud alates 9. juulist ja lahkuvad homme, siin olid nad rahvusvahelise koolituse “Animate the Change” raames, tehes uurimistööd ja korraldades kampaaniaid. Eelmisel aastal toimus ettevõtmine Sloveenias. Kuna sel aastal on ürituse korraldaja Eesti Erinoorsootöö Ühingu noOR MTÜ projektijuht Kai Raku, kes ise on Pärnust, toodi see just siia. Pärnu on hea koht seetõttugi, et siin käib suvel palju rahvast ja sõnum jõuab laiema hulga inimesteni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles