Maksimarket avati keefiri ja kommidega

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helvi-Laine Rubin (fotol) on rahul, et saab nüüd kodu lähistelt kõik vajaliku kätte. Nagu veel 35 000 inimest, kes eile avatud Maksimarketist viie kilomeetri raadiuses elavad. Ja ehkki paljud neist saabusid eile poodi avama, jäi suurem trügimine siiski ära.
Helvi-Laine Rubin (fotol) on rahul, et saab nüüd kodu lähistelt kõik vajaliku kätte. Nagu veel 35 000 inimest, kes eile avatud Maksimarketist viie kilomeetri raadiuses elavad. Ja ehkki paljud neist saabusid eile poodi avama, jäi suurem trügimine siiski ära. Foto: Ants Liigus

Eile Vana-Pärnus avatud linna ainus Maksimarket pidi ostupalavikust nakatunud rahvamassi survel värviliste õhupallidega kaunistatud uksed väljareklaamitud kellaajast märksa varem lahti tegema.

Pool tundi enne keskpäeva, kui ostukeskus uksed avama pidanuks, oli pealt kahesaja parkimiskohaga poeesisel juba raske sõidukile pesa leida nende vahel, kes igaks juhuks varem kohale olid saabunud. Otsekui oleks oht hiljaks või millestki ilma jääda. Näha kohe, et kaupluse, mitte näituse avamine.

Uusi poodlejaid muudkui saabus: autodega, bussidega, jalgratastega, jalgsi – keskpäevast päikeselõõska trotsides mööda teeäärt tõtakal sammul trampides, raha kotis sügelemas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles