Kaevetööde taastamistööd määrab leping

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väike-Posti tänaval käib torutööde järel taastamistöö, sügisel mütatakse kaevata veel Tammsaare puisteel ja Rannapuiesteel, aga järgmiseks suveks peaks Pärnu kesklinnas torutöödest rahu majas olema.
Väike-Posti tänaval käib torutööde järel taastamistöö, sügisel mütatakse kaevata veel Tammsaare puisteel ja Rannapuiesteel, aga järgmiseks suveks peaks Pärnu kesklinnas torutöödest rahu majas olema. Foto: Ardi Truija

Mõned Karja ja Väike-Posti tänava elanikud on väljendanud imestust, et kõnniteede torutööde järgsel taastamisel ei uuendata jalgteekatet tänava täies pikkuses, vaid mingi neile arusaamatu valiku alusel, paiguti uus asfalt, siis jälle jupp vana.

Eriti näib mõnd majaomanikku häirivat asjaolu, et kui ületee naabrite majaesine on täies ulatuses saanud uue asfaldi ja kohati tuttuued trotuaarikivid, siis nende maja esine on uuesti asfalditud vaid tükati ja sõiduteed ääristavad kividki on jäetud vanad.

Õhus on ebaõiglust

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles