Piletimäng: roki täiega Kentuki pubis!

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The Belka.
The Belka. Foto: promo

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Tuleval reedel, 26. juulil muutub Ülejõel asuv Kentuki pubi tõeliseks rokimekaks, kui teineteise järel astuvad lavale omal ajal bändide Agent M ja Sõpruse Puiestee solistina tuntust kogunud Merili Varik ja kodulinlaste pärnakate lemmik The Belka oma tuntud headuses.

Loosime Kentuki pubi rokipeole välja 2 x 2 pääset!

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “Kas The Belka siiani viimane, 2009. aastal ilmunud album kandis nime “Kiviaeg” või “Valehambad”?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 25. juuli keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Mis linnast on Kerli Kõiv pärit?” õige vastus on Elva.

Kahepäevase festivalipassi järgmisel nädalavahetusel Pärnu rannas toimuvale “Monster Music Festivalile”, mille peaesineja Kerli Kõiv on, võitsid Marit Metsamägi, Kristi Vesselov ja Kristiin Sikk.

Võitjatega võtame ühendust!
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles