Video: Pärnu muusikafestivalile saabus legendaarne dirigent

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimati 40 aastat tagasi Pärnut külastanud Gennadi Roždestvenski annab Järvi akadeemia kursuslastele kaks meistriklassi.
Viimati 40 aastat tagasi Pärnut külastanud Gennadi Roždestvenski annab Järvi akadeemia kursuslastele kaks meistriklassi. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu muusikafestivalile saabus dirigent Gennadi Roždestvenski, kes on olnud Moskva Suure Teatri ja BBC sümfooniaorkestri peadirigent, samuti Moskva üleliidulise raadio ja televisiooni sümfooniaorkestri ja Viini sümfoonikute dirigent.

Viimati 40 aastat tagasi Pärnut külastanud dirigent annab festivali ajal Järvi akadeemia kursuslastele kaks meistriklassi, vahendas "Aktuaalne kaamera".

Roždestvenski hindab klassikalist dirigentide kooli ja soovib neid tõdesid noortele edasi anda. Tänapäeva publikki võiks tema arvates enam kauneid kunste hinnata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles