Port Arturis avati näitus ekstreemspordist

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Port Arturis on avatud näitus ekstreemspordist.
Port Arturis on avatud näitus ekstreemspordist. Foto: Enn Mäeorg

Pärnu linna noortekogu avas ekstreemsportlaste noortekampaania raames Port Artur I esimesel korrusel näituse, mille keskmes on Pärnus toimuva võistluse "Kuldrula" jäädvustamine fotokaameraga.

Noortekogu rahvusvahelise demokraatiaprojekti koordinaatori Mart Kimmeli teatel on kõigi näitusel üles pandud fotode autor Ants Leuke, kes on oma fotokaamera ette saanud põnevaid hetki "Kuldrula" sündmustest.

„Näituse eesmärk on tuua inimesteni hetki ekstreemspordist ja seda propageerida, sest ekstreemspordiga tegelemine on huvitav vaba aja veetmise võimalus Pärnu noortele," ütles Kimmel. "Oluline on mõista, et ekstreemsport on noortele hea väljund, mis arendab nendes järjepidevust tegelda endale olulise hobiga."

Pärnu linna noortekogu on partner rahvusvahelises demokraatiaprojektis „Life, Media and Participation – Youth in Baltic Sea Region“, mille üldine eesmärk on kasvatada noorte osalust noortekampaania kaudu.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles