Kareva, Ilves ja Ruitlane Kosmonautikas

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeva õhtul astuvad Kosmonautika puhkekeskuses publiku ette Olavi Ruitlane (vasakult), Doris Kareva, Aapo Ilves ja Kaupo Meiel.
Kolmapäeva õhtul astuvad Kosmonautika puhkekeskuses publiku ette Olavi Ruitlane (vasakult), Doris Kareva, Aapo Ilves ja Kaupo Meiel. Foto: Allah Pugatchova

Kolmapäeva, 24. juuli õhtul toimub Häädemeeste vallas Penu külas Kosmonautika puhkekeskuses kirjandusõhtu, kus astuvad üles Doris Kareva, Aapo Ilves ja Olavi Ruitlane.

Eesti üks armastatumaid poetesse Doris Kareva on kirjanduses aktiivselt tegev 1970. aastate lõpust ja praeguseni on temalt ilmunud 15 autoriraamatud, arvukalt tõlketeoseid ja antoloogiaid.

Olavi Ruitlane on tuntud nii muheda sõnaga luuletaja kui prosaistina, kelle sulest on ilmunud nii võru- kui eestikeelseid värsse ning populaarsed romaanid “Kroonu” ning “Naine”. Tänavu kevadel andis Ruitlane koos Herkki Erich Merilaga välja kunsti- ja luuleraamatu “Eesti edulood”, mille avaldamist toetas Hooandja keskkonna kaudu teiste kõrval president Toomas Hendrik Ilves.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles