“Kuldrula” pakkus vaatemängulist tänavasporti

Martin Laine
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Kuldrula” võistlusel trikitasid noored efektselt nii BMX-ratastel, ruladel, rulluiskudel kui tõukeratastel.
“Kuldrula” võistlusel trikitasid noored efektselt nii BMX-ratastel, ruladel, rulluiskudel kui tõukeratastel. Foto: Ardi Truija

Nädalavahetusel võistlesid Pärnus Eesti ja lähiriikide tänavaspordiharrastajad üritusel “Kuldrula 2013”, et selgitada muu hulgas välja Eesti meistrid rula- ja BMX-sõidus, trikirulluisutamises ja tõukerattasõidus.

Peakorraldaja Hannes Paldroki sõnul kulgesid võistlused suuremate äparduseta. Pühapäeval jäädi vihmase hommiku tõttu küll ajakavast veidi maha, kuid Paldrok kinnitab, et väliürituste puhul on see tavaline. “Kokkuvõttes tund aega ajakavast maha jääda on isegi hästi,” arvas ta.

Rahvast vihmapiisad eemale ei peletanud. Üheksandat aastat järjest toimuval “Kuldrulal” oli taas palju noori vaatajaid, kes tulid jälgima vaatemängulisi trikitajaid kahes vanuseklassis: kuni 16aastased ning 17aastased ja vanemad. Kuigi võistlustel osalesid sportlased lähiriikidest, olid kõikidel aladel võidukad siiski eestlased.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles