Üksikuna mööda agentuure

Krismar Rosin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Modell Angela Kajo on praeguseks tõusnud moemaailmas sinna, kus teda vaatavad edukad ja rikkad, ja kus konkurents on meeletu ja kus ei halastata nõrkadele.
Modell Angela Kajo on praeguseks tõusnud moemaailmas sinna, kus teda vaatavad edukad ja rikkad, ja kus konkurents on meeletu ja kus ei halastata nõrkadele. Foto: Erakogu

Igasugu stereotüüpsed mõtted modellide lihtsast tööst, pealiskaudsusest ja platoonilise ilu kiidulaulust kaovad kohe, kui Angela Kajo (20) meie kohtumisel Endla Teatrikohvikus suu lahti teeb. Avatud maailmavaade, peen kombelisus, silmaring ja ambitsioonikus on vaid lühike loetelu neiu võluarsenalist.

Öeldud sõnad on konkreetsed ja jõulised, tabavad ja nahaalsed, andes mõista, et sellel pisikesel piigal, kes kunagi maalt linna unistusi teostama tuli, on alati tõsi taga. Isegi kui Angela pidi oma karjääri jooksul trotsima lapsena maailma teise otsa minemist, kabuhirmu, oskamatust ja pidevat kriitikat, ei andnud ta alla. Tollast plikaohtu piigat koolitas elu oma tõusude ja mõõnadega. Muidugi tulid tööga kaasaskäivad oskusedki. Aga eelkõige elukool.

Muidugi on aastatega kadunud palju sõpru. On olnud tööalaseid tagasilööke: vaikivaid äraütlemisi, kriitikat. Selle kadalipu, sandistavad torkamised ja personaalsed ohverdused, on neiu üle elanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles