Põllumajandusminister tasus Kaismal vana võla

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Kui eelmisel sügisel avati rekonstrueeritud Kärdi farm, pidin tulema, aga plaanid muutusid,” nentis minister Helir-Valdor Seeder. Nüüd õnnestus tal oma võlg tasuda.
“Kui eelmisel sügisel avati rekonstrueeritud Kärdi farm, pidin tulema, aga plaanid muutusid,” nentis minister Helir-Valdor Seeder. Nüüd õnnestus tal oma võlg tasuda. Foto: Ardi Truija

“Kõige rohkem on see ikka vana võla tasumine,” ütles põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder, kes teel Kaisma Suurjärve äärde piimatootjate ühistu kokkusaamisele astus läbi rekonstrueeritud Kärdi suurfarmist.

Farmirahvas trehvas ministrit asfalditud ja lilleliseks istutatud peaukse ees, tervituskäe ulatasid esimestena OÜ Kaisma loomakasvatusjuht Ingrid Sillaste, nõukogu esimees Tarmo Lehiste, juhatuse esimees ja finantsjuht Ly Kivikas.

“Kui eelmisel sügisel avati rekonstrueeritud farm, pidin tulema, aga plaanid muutusid ja nüüd sidusin need kaks asja kokku, et kui siia ühistu päevale juba tulin, siis enne vaatan seda farmi,” rääkis minister.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles