Neljapäeval toimub kolmas patupäev

Kristo Niglas
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HND pakub vahelduseks leebemat muusikat.
HND pakub vahelduseks leebemat muusikat. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Ansambel HND korraldab kolmandat korda oma fännide päeva, mis seekord toimub Kabli rannas asuvas Tuisuliiva puhkemajas.

HND on 2006. aastal alustanud rokkbänd, kes esineb neljapäeva õhtul akustilise kavaga. Eelnevad korrad on HND teinud oma patupäeva Tallinna lähedal. “Bänd tunneb väga suurt sidet Pärnu kandiga, seepärast otsustati seekord teha patupäev just sealkandis,” rääkis HND laulja Tarvo Mölder.

Patupäeva idee oli tulnud sellest, et pakkuda fännidele midagi muud kui lihtsalt kontserti, rääkis ta. “See on vabas vormis olemine, kus bändimehed kokkavad, saab nendega vabalt juttu ajada, lihtsalt niisama olla,” selgitas Mölder patupäeva lähemalt. Bändile pakub see huvitavat vaheldust, lisas ta.

Esitusele tulevad peaaegu kõik möödunud aasta detsembris ilmunud plaadi “Akustiline” lood. “Elu on näidanud, et pärast n-ö ametliku osa lõppu läeb asi jämmiks kätte, ehk ka seekord,” andis laulja lootust. Päris laulupeo mõõtu üritust pole patupäev välja andnud, kuid sadakond inimest on kohal olnud, kirjeldas ta.

HNDl on käsil uute laulude kirjutamine ning uue kauamängiva tähtaega öelda Mölder veel ei osanud. Küll andis ta lootust, et ehk ilmub mõni uus lugu selle aasta sees.

Lisaks Tarvo Mölderile mängivad HNDs kitarrist-Madis Savi, trummar-Andi Aus ja basskitarrist Tarmo Põiklik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles