Fookuse noored poevad raamidest välja

Triin Ärm
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fookuse väliterrassi lauad ja toolid olid varem osake Norra koolimööblist. Nüüd on nad leidnud kohvikus uue kasutuse ja värvikuue.
Fookuse väliterrassi lauad ja toolid olid varem osake Norra koolimööblist. Nüüd on nad leidnud kohvikus uue kasutuse ja värvikuue. Foto: Ardi Truija

Pärnu südalinna põneva sisekujundusega kohvik Fookus sai alguse kolme sõbra, Taavi Bristoli, Lenno Õunapuu ja Keio Kotšetovi ühisest autosõidust. Poisid arutasid, et Pärnu vajaks kohta, kus oleks koduselt hubane istuda ja muusika ei häiriks.

“Me ei tundnud end senistes kohvikutes hästi ja nii tekkiski mõte, et prooviks ise,” rääkis Bristol. “Oma vastses, paar nädalat tagasi loodud kohvikus istume iga praega hommikul maha ja mõtleme, kuidas saaks selle paremaks ja ilusamaks teha,” tõdes Bristol ja lisas, et väljanägemise taha jääb palju muudki.

Kõigile kolmele oli söögi- ja muusikakohaga alustamine põnev kogemus ning nad on sellest juba palju õppinud. Kuigi Bristol on hoopis Tallinna poiss, on tema parimad sõbrad pärit Pärnumaalt Mõisakülast ja Kilingi-Nõmmest ning nemad innustasidki kolima teda siiakanti, Tahkuranda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles