Paadremal kogunetakse kodukandipäevale

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juuli alguses peeti Paadrema külakeskuses käsitöölaagrit, mille raames õpetati huvilistele keraamikat ja klaasikunsti. Kodukandipäevadel saab tehtut imetleda.
Juuli alguses peeti Paadrema külakeskuses käsitöölaagrit, mille raames õpetati huvilistele keraamikat ja klaasikunsti. Kodukandipäevadel saab tehtut imetleda. Foto: Erakogu

Laupäeval peetakse Paadremal kodukandipäeva, mille raames toimub rannavolle turniir, külakeskuses näidatakse fotosid, maale ja käsitöid ning õhtul on rahvamajas pidu.

MTÜ Paadrema külaseltsi juhatuse liige Margit Merila sõnade kohaselt algavad 22. kodukandipäevad hilisel hommikutunnil liturgiaga Paadrema kirikus, sellele järgneb lahkunute mälestamine Paadrema kalmistul.

Paadrema külakeskuses saab õhtupoolikul vaadata fotonäitust, kus on pildid mullusest kodukandipäevast ja külaseltsi tegemistest. Väljas on Hans Kanneli maalid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles