Kutsehariduskeskus ootab infopäevale

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa kutsehariduskeskus.
Pärnumaa kutsehariduskeskus. Foto: Urmas Luik

Esmaspäeval, 15. juunil toimub Pärnumaa kutsehariduskeskuses karjääriinfopäev, kus pakutakse individuaalset nõustamist erinevates valdkondades.


Tasuta infopäev algab kutsehariduskeskuse Niidupargi õppekeskuse kabinetis 020 kell 9. Esimeses, kaks tundi kestvas plokis tutvustab Töötukassa Pärnu osakonna juhataja Gerli Mets töötamisvõimalusi välismaal, Margus Randmäe Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskusest räägib oma firma loomisest ning Pärnu õppenõustamiskeskuse karjäärinõustaja Kätlin Muru selgitab uut töölepinguseadust.



Kell 11 algab teine teemaplokk, mille keskmes on Töötukassa tööturuteenused (tutvustab Silvi Paara Töötukassa Pärnu osakonnast), vabatahtlik töö (ettekandja Silja Lilles Sula, noorte infopunkti karjääriinfo spetsialist) ning õppimine kodu- ja välismaal (Kätlin Muru ja Terje Jürivete Pärnu õppenõustamiskeskusest).



Kell 12.30 pakutakse individuaalset nõustamist, millele saab registreeruda Pärnu noorte infoportaalis internetiaadressil http://noored.parnu.ee. Konsultatsioone viivad läbi infopäeval esinenud spetsialistid.  



Karjääriinfopäev saab teoks koostöös Pärnu õppenõustamiskeskuse noorte infopunkti, Töötukassa Pärnu osakonna ning Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles