Ukraina ja Gruusia tudengid õpivad Pärnus turismi

Triin Ärm
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TÜ Pärnu kolledži hoone.
TÜ Pärnu kolledži hoone. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Tartu Ülikooli Pärnu kolledž korraldab neljandat aastat rahvusvahelise suveülikooli, mille teema on “Turismiteenuste disain ja turundus Eesti spaade näitel”.

Suvepealinna saabus kümme õpihimulist tudengit, kellest viis õpib Ukraina Taurida ülikoolis ja teised Gruusia Caucasuse ülikoolis.

Kursusel saavad üliõpilased rohkem teada teenuste disainist, turundusest, meeskonnatööst ja üleüldisemalt turismiettevõtlusest. Samuti on kavas tutvustada tudengitele kohalikke spaasid, anda neil aimu Kihnu kultuurist ja traditsioonidest ning pakkuda välismaalastele nautimiseks saare kaunist loodust.

“Suveülikool aitab ühendada teooria ja praktika ning annab võimaluse õppida loomulikus keskkonnas,” lausus TÜ Pärnu kolledži turundusjuht Birgit Tuulemäe.

Veidi üle nädala kestval suvekursusel õpetavad tudengeid TÜ Pärnu kolledži õppejõudude kõrval Tartu Ülikooli õppejõud. Suveülikooli läbimiseks tuleb tudengitel lõpuseminaril oma lõputööd kaitsta.

Eesti välisministeerium toetab Ukraina Krimmi ja Gruusia Batumi kui turismi sihtkoha konkurentsivõime tõstmist kohaliku turismiettevõtluse kaudu.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles