Pärnus asub 60 luksusautot võidu sõitma

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
„Gran Turismo Baltica" raames Pärnusse kogunenud Põhjamaade luksusautod hotell Strand juures eelmisel suvel.
„Gran Turismo Baltica" raames Pärnusse kogunenud Põhjamaade luksusautod hotell Strand juures eelmisel suvel. Foto: Ants Liigus

Täna hommikul saabus Põhjamaadest Tallinna ligikaudu 60 luksuslikumat sportautot koguhinnaga üle 10 miljoni euro, et liikuda edasi Pärnusse võidu sõitma.

Lamborghini Tallinna ja Triobeti eestvedamisel korraldatava „Gran Turismo Baltica 2013“ raames kogunevad Skandinaavia ihaldusväärseimate autode omanikud Pärnusse, et oma võimeid proovile panna nii Audrus asuval ringrajal kui ka hiljem pokkeriturniiril, teatas ürituse korraldaja.

„Gran Turismole“ on registreerinud Bentleyd, McLarenid, Lotused, Lamborghinid, Ferrarid ja teised superautod.

Näiteks ilmuvad tuleval nädalal Eesti tänavatele üle 300 000 euro maksvad Lamborghini Aventadorid, mille 6,5 L V12 mootorid toodavad üle 700 hobujõu, kiirendades 100 kilomeetrini tunnis 2,9 sekundiga. Samuti on kohal 6L W12 mootoriga Bentley Continental GT-d, McLaren MP4-d, rariteetne Lotus Esprit V8 GT, üle maailma vaid 172 eksemplaris toodetud Lamborghini Gallardo Superleggera ja 300 eksemplaris toodetud Audi R8 GT.

Huvilised saavad autosid uudistada ennelõunal Tallinnas Kochi Aitade juures ja pärastlõunal Pärnus, kui supersportautode kolonn Tallinna maanteed pidi linna siseneb.

Edasi jäävad autod täna huvilistele uudistamiseks hotelli Strand ette ja nende mõõduvõttu saavad kõik tasuta jälgida homsest laupäevani uuel Audru Auto24 ringrajal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles