Bussisõidunauding jõuab peagi pärnakateni

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Irizari Hispaania tehases valmib kuuel liinil umbes 1000 bussi aastas. Eesti teedele jõuavad piltidel olevad stiilsed lillat värvi bussid.
Irizari Hispaania tehases valmib kuuel liinil umbes 1000 bussi aastas. Eesti teedele jõuavad piltidel olevad stiilsed lillat värvi bussid. Foto: Andris Tammela

Augusti lõpust hakkavad Pärnust Tallinna sõitma multimeedialahendustega tuttuued SEBE bussid, mis jõuavad siia otse Hispaanias Baskimaal asuvast Irizari tehasest. Pärnakad saavad busse uudistada 22. augustil kesklinnas toimuval esitlusel.

AS SEBE Tallinna osakonna juhataja Raivo Tamme arvates peaks bussisõit olema nii suur nauding kui üldse võimalik. “Teeme kõik selleks, et inimene näeks: Eestis on bussiga märksa mugavam sõita kui autoga,” selgitas Tamm. “Miks mitte panna järgmisel suvel käima buss, mis sõidab Tallinna kesklinnast otse Pärnu randa, et vähendada veelgi inimeste jalavaeva ja ajakulu?”

Sõitjate arv tõuseb

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles