Bluusipäevade esinejad nõidusid kitarridel vihma minema

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Peterson esitas teisipäeval koos bändiga The Doorsi repertuaarist tuntud ja armastatud loomingut.
Taavi Peterson esitas teisipäeval koos bändiga The Doorsi repertuaarist tuntud ja armastatud loomingut. Foto: Ants Liigus

Teisipäeval alanud ja reedel finišisse jõudvate Pärnu bluusipäevade esinejaid ja korraldustiimi vihmaprognoos ei hirmuta: mitmekülgne muusikute assortii lubab jahtklubi laval peo püsti panna iga ilmaga.

Ürituse peakorraldaja Üllar Kallau sõnul võib teisipäevaste vihmavalangute kiuste bluusifestivali esimese päevaga rahule jääda. Samuti jäi tema ütlust mööda rahule üks teisipäevaseid peaesinejaid, The Doorsi repertuaarist pärinevaid lugusid oma bändiga esitanud Taavi Peterson.

„Minu arvates oli väga vinge! Kõik esinejad, kaasa arvatud Taavi, olid üritusest väga vaimustuses,“ ütles Kallau Pärnu Postimehele. „See on ju bluus!“ sõnas Kallau. „Siin pole mingeid ninakirtsutajaid, bluusimehed panevadki show’ püsti igasugustes tingimustes ja on kõigega harjunud.“

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles