Piletimäng: tantsi kaks päeva Kentuki pubis!

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kukerpillid.
Kukerpillid. Foto: Ants Liigus

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Tuleval nädalavahetusel saab Pärnus Ülejõel asuvas Kentuki pubis kõvasti jalga keerutada, kui reedel, 9. augustil ja laupäeval, 10. augustil astuvad lavale rahvalikku tantsumuusikat pakkuvad ansamblid Vanaviisi ja Kukerpillid.

Loosime terveks nädalavahetuseks Kentuki pubisse välja 2 x 2 pääset.

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “Kas ansambli Kukerpillid moodustasid 1972. aastal kunstiülikooli tudengid või Otsa-nimelise muusikakooli õpilased?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 7. augusti keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Kes olid need kaks meest, kes moodustasid originaalis ansambli Modern Talking?” õige vastus on Dieter Bohlen ja Thomas Anders.

Kaks piletit võitsid selleks laupäevaks, 3. augustiks Pärnu Vallikäärus toimuvale Modern Talking Reloadedi ehk 1980. aastate menubändi tribute-show’le Anu Aasa, Joanna Marie Põldsam ja Igor Jakobson.

Võitjatega võtame ühendust.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles