Pärnu kõnniteedele kumab helge tulevik

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänu vastselt asfalditud lõigule saab nüüd teha mööda viisakat teekatet kõndides tiiru ringil kesklinn-jahtklubi-rand-kesklinn.
Tänu vastselt asfalditud lõigule saab nüüd teha mööda viisakat teekatet kõndides tiiru ringil kesklinn-jahtklubi-rand-kesklinn. Foto: Ardi Truija

Ehkki lõviosa vastselt asfalditud tänavatest on saanud uue katte Pärnu ühisveevärgi ja -kanalisatsiooni rekonstrueerimiseks ja laiendamiseks eraldatud euroraha eest, on linn eriti käest ära teelõike ka oma raha eest korda kohendanud.

Värskema näitena on eeltoodu kinnituseks võtta külatanum, mida mööda pidi Bumerangi pubi juurest Rannaparki jõudmiseks aastaid ukerdama, kuid mis neil päevil sai lõpuks mustkatte.

Nii võib nüüd jahisadamast Tervise lähedal juba kvaliteetselt asfalteeritud kergliiklusteedeni seerida kõpskingadega, ka ei pea paadikärudega jõe äärde sõitvad masinad enam aukudes loksuma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles