Pärnu reklaamis end Riias

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvatantsurühm Tuurit-Tuurit kummutus müüdi eestlaste aeglusest.
Rahvatantsurühm Tuurit-Tuurit kummutus müüdi eestlaste aeglusest. Foto: Pärnu linnavalitsus

Laupäeval toimus Riia ühes suurimas kaubanduskeskuses Alfa Pärnu linna ja maakonda kui suvist turismisihtkohta tutvustav reklaamüritus.


Turundusürituse käigus tutvustati enam kui 3000 lätlasele Pärnumaa aktiivse puhkamise võimalusi ning majutusasutuste sooduspakkumisi. „Enim huvitusid riialased kalastamisest ja golfiväljakutest, samuti lastele mõeldud tegevustest,“ ütles Pärnu linnavalitsuse turundusspetsialist Katrin Jaaska.



Paljud Pärnu väljapanekut külastanud lõunanaabrid on Eesti suvepealinna eelnevatel aastatel enda jaoks puhkusepaigana juba avastanud ja saadud emotsiooniga rahule jäänud. Samal ajal on neidki, kellel on mõne nädala jooksul alles plaanis külastada Eestit ja sealhulgas Pärnut.



Peale turismiinformatsiooni edastamise tutvustati Riias Pärnu kultuurirühmitusi. Sooja vastuvõtu osaliseks sai kaubanduskeskuses üles astunud vokaalgrupp Greip ning tormilise aplausi teenis iga esinemise järel rahvatantsurühm Tuurit-Tuurit, kes lätlaste seas levinud müüdi eestlaste aeglusest ja vähesest temperamendist täielikult kummutas.



Turunduskampaaniat koordineerisid SA Pärnumaa Turism ja Pärnu linnavalitsus ning rahastasid Euroopa regionaalarengu fond ja Euroopa Liit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles