Pärnumaa kogukonna pärl särab Mõtsus

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paadrema külamaja õues rivistusid ühispildile Margit ja Anti Merila lastega, minister Siim Valmar Kiisler ja Kodukandi tegevjuht Kaie Toobal (paremal).
Paadrema külamaja õues rivistusid ühispildile Margit ja Anti Merila lastega, minister Siim Valmar Kiisler ja Kodukandi tegevjuht Kaie Toobal (paremal). Foto: Urmas Luik

Mõtsu külas ootasid eile pärastlõunal sädevil kohalikud külaliste saabumist, et jagada koos rõõmu teadmisest: Pärnumaalt on kogukonna pärl 2013 tunnustuse pälvinud nende küla inimesed Margit ja Anti Merila perega.

Kunagises Paadrema algkooli hoones, nüüdses külamajas vaatasid päevakangelased veel üle suupistelauda ja tegid tiiru ruumides, kus külapäeva järelkajana on üleval kohalike näputööd, telgedel kootud vaibad ja värvikad klaastaiesed.

Rahvas hakkas õue peale hoidma, kohale jõudis regionaalminister Siim Valmar Kiisler. Külamaja päikesepoolsesse siseõue võtsid aukoha sisse MTÜ Paadrema Külaseltsi juhatuse liige Margit Merila, ettevõtja ja Mulgi Reiside bussijuht Anti Merila ning nende kolm last: pojad Marten ja Mario ning tütar Maria, keda koolitee kodust välja viinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles