Kilekotikurgid

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hapukurgisõbrad on harjumuspärasel moel sissetehtud kurkidest ilmselt isu täis söönud ja valmis katsetama midagi uut. Sel suvel on laineid löömas imelihtsal viisil kilekotis ja ilma veeta hapukurkide tegemine.

Toidublogist “Ilse köögis” leiab retsepti, kuidas paari tunniga söömisvalmis hapukurgid valmistada.

Proovisime retsepti järele, paari tunni pärast tundusid kurgid veel toored, järgmisel hommikul kõlbasid süüa küll. Nagu “päris purgikurgid” nad küll ei maitsenud, aga mõnus krõmps amps ikka.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles