Viie riigi noored DJd õpivad Pärnus

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise aasta juulis leidis aset noortevahetus “Express Y.O.U”, mis viis osalejad ka Tallinna Patarei vangla lähedale. Sedapuhku on noortevahetuses osalejad Pärnus.
Eelmise aasta juulis leidis aset noortevahetus “Express Y.O.U”, mis viis osalejad ka Tallinna Patarei vangla lähedale. Sedapuhku on noortevahetuses osalejad Pärnus. Foto: Erakogu

Homsest õpivad Pärnu noorte vabaajakeskuses viie riigi noored DJd, kuidas mängida tantsumuusikat ja end muusikaturul paremini müüa. DJd näitavad kursustel omandatud oskusi järgmisel reedel Pärnu klubis Fookus.

Projekti üks eestvedaja, tantsukooli JJ-Street treener Birgit Käsper märkis, et 10.–19. augustini kohtuvad Pärnus noortevahetuse “Voice of Music and Entertainment” 30 muusikahuvilist 17–28- aastast noort Eestist, Portugalist, Prantsusmaalt, Saksamaalt ja Itaaliast.

“Eesmärk on eelkõige tõsta teadlikkust DJ-valdkonnast, kutsuda noori üles loovusele ja originaalsusele ning avada silmad maailmas laiuvate võimaluste ees,” seletas Käsper. “Eesti DJd mängivad palju elektroonilist ja popmuusikat, kuid meie kui tantsijad tunneme suurt puudust diskoritest, kes oskaksid mängida meile olulist hiphop- ja house-muusikat. Sellest tingituna kirjutasin projekti ja korraldasime sellise töötoa.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles