Raeküla elanikud: siin tegutseb kassilõikuja

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotomeenutus kaks aastat tagasi aset leidnud juhtumist, kus õhupüssi haavlitega pihta saanud kass vajas loomakliiniku abi.
Fotomeenutus kaks aastat tagasi aset leidnud juhtumist, kus õhupüssi haavlitega pihta saanud kass vajas loomakliiniku abi. Foto: Urmas Luik

Kui nädalavahetusel sai Pärnu Postimees vihje, et Pärnu Raeküla linnaosas Kalevi puiestee lähedal on terviserajal nülitud kassi korjus, siis teisipäeval teavitas meid teine lugeja, et tema kaks lemmiklooma on langenud tõenäoliselt mõne noakangelase ohvriks.

“Arvatavasti tegutseb Raekülas keegi, sest kaks nädalat tagasi tuli meie kass koju suure lõikehaavaga kaelal,” kirjutas Ketter Pärn. “Kass tuli öösel õmblema viia. Loomaarst arvas, et kass on kas kuskile kinni jäänud või on keegi selle teinud, sest haav oli tõesti lõikehaav. Hirmunud kassikesele tehti neli õmblust ja kirjutati kaheks nädalaks antibiootikumiravi, sest on suvi ja haav võib mädanema minna. Arve läks üle 100 euro.”

Kui algul arvas pere, et ehk vigastas loom end tõesti ise, siis esmaspäeval tuli koju pere teine kass, kel oli puusa juures lõikehaav.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles