Toivo Ninnas: Elus kogutud teadmised olen saanud Viikingis rakendada

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimese korruse lobby-baaris juhib Ninnas muigelsui tähelepanu seinamaalingule, mille ühes nurgas teda ennastki kujutatud. Kes teab, see oskab märgata, et porgandpaljas krooni kandev mees pildi peal on tema.
Esimese korruse lobby-baaris juhib Ninnas muigelsui tähelepanu seinamaalingule, mille ühes nurgas teda ennastki kujutatud. Kes teab, see oskab märgata, et porgandpaljas krooni kandev mees pildi peal on tema. Foto: Ardi Truija

Sel kuumarekordeid purustaval augustinädalal möödub taastusravikeskusel Viiking 20 aastat päevast, mil kunagise merekooli sööklaks ja ühiselamuks kerkinud hoones avati meremeestele mõeldud hotell.

Viikingil pole aastaid turjal just palju, kuid kahe aastakümnega on toonane 66kohaline ühe korpusega puhkekodu pea tundmatuseni muutunud.

Taastusravikeskusel läheb kenasti, kinnitab Viikingi omanik Toivo Ninnas, kui oleme lõõskava päikese eest majajahedusse pagenud ja võtnud istet esimese korruse lobby-baaris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles