Maksuamet kavandab töötajate andmebaasi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kavandatavat töötajate andmebaasi hakatakse juurutama maksu- ja tolliameti peadirektori Marek Helmi heakskiidul.
Kavandatavat töötajate andmebaasi hakatakse juurutama maksu- ja tolliameti peadirektori Marek Helmi heakskiidul. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Maksu- ja tolliamet (MTA) plaanib tuleva aasta juulist käiku lasta töötajate registreerimise andmebaasi, kus ettevõtted peavad töötajad juba enne nende tööle asumist registreerima, vastavad seaduseelnõud esitatakse valitsusele sügisel.

Augusti alguse seisuga on väljatöötamise lõppjärgus uue süsteemi rakendamist võimaldavad seadusemuudatuste eelnõud. Kuna muudatused on vaja teha eri ministeeriumide haldusalas, valmistatakse ette kaks eelnõu, vastavalt rahandusministeeriumi ja sotsiaalministeeriumi poolt, ütles MTA pressiesindaja Uku Tampere.

Infosüsteemi väljaarendamiseks on MTA kuulutanud välja ka riigihanke. Sõlmitava raamlepingu eeldatav maksumus on 350 000 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles