Häid söögielamusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steffani pitsarestoran.
Steffani pitsarestoran. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Suvi Pärnus on tänavu pakkunud nii päikest, tuult kui sooja merevett. Üks hea tuttav Lõuna-Eestist ütles äsja, et Pärnusse tullakse mõnusa ranna ja Steffani pitsarestorani pärast.

Sõbranna oli meeldivalt üllatunud, kui tema pisikesele lapsele ulatati Steffanis rõõmsalt toidu tunnisel ooteajal värvipliiatsid ja pilt, mida värvida. Sealne soe ja õdus miljöö haarab endasse, kõikjal valitseb rikkus ja täiuslikkus. Täiuslikkus kõiges – just nii võiks iseloomustada Steffanit.

Pizzahunt Supeluse tänaval vähemalt esialgu Steffaniga konkureerida ei suuda. Üle tee püüab pilku Karusselli kaupluse värskete värvidega silt. Tore, et seal on lauad väljas, kus kohapeal jäätist või salatit süüa saab ja januga rannast tulles kalja või õlut on võimalik juua. Veidi häirib vaadet maja luitunud välimus ja teise korruse katkised aknaruudud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles