Shalomi lastemaja lapsed avastavad looduslaagris Eestit

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskkonnalaager on täies hoos! Üle päeva käivad Shalomi lastemaja lapsed väljasõitudel, vahepealsed päevad mööduvad lastemajas värskeid reisielamusi vahetades. Reedel oli sõiduvaba päev ja siis mõistatasid lapsed linnuhäälte viktoriinil sulelisi.
Keskkonnalaager on täies hoos! Üle päeva käivad Shalomi lastemaja lapsed väljasõitudel, vahepealsed päevad mööduvad lastemajas värskeid reisielamusi vahetades. Reedel oli sõiduvaba päev ja siis mõistatasid lapsed linnuhäälte viktoriinil sulelisi. Foto: Ardi Truija

Shalomi lastemaja päevakeskuse ja varjupaiga keskkonnateemaline laager viib pea 30 Pärnu linna last tutvuma Eestimaa looduse mitmekesisusega.

Üheksa päeva kestvas päevalaagris osalevad 7–15aastased lapsed.

“Kõik meie ettevõtmised laagris on seotud loodusharidusega,” tutvustas lastemaja tegevusjuht Helen Hein. “Üle päeva teeme väljasõite kuhugi põnevasse Eestimaa kohta ja reiside vahele jäävad päevad veedame lastemajas. Analüüsime siin eelmisel päeval nähtut-kogetut, arutame lastega, mida uut väljasõidul teada saime.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles