Pärnu haigla tutvustab oma uut tervise- ja heaolukeskust

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Homme toimub kaubanduskeskuse Port Artur 2 teisel korrusel Pärnu haigla doonori- ja tervisepäev, kus peale doonorivere loovutamise ja tervisenäitajate kontrollimise tutvustatakse Pärnu haigla vastavatud tervise- ja heaolukeskuse teenuseid.

Tervisepäeval saavad huvilised lasta tasuta mõõta oma kolesteroolitaset, veresuhkrut ja vererõhku. Haigla kogemuse põhjal kasutavad inimesed neist kolmest enamasti kõige agaramalt võimalust mõõta kolesterooli.

“Uudsena on meil sel korral tervisepäevadel väljas füsioterapeudid, kellel on kaasas keha liikuvust ja jõudlust hindavad aparaadid. Muu hulgas saab näha ja proovida tasakaalupatja, mille peal näitavad füsioterapeudid ette tasakaaluharjutusi. Demonstreerime kohaletulnuile ratast, mis mõeldud käte ja jalgade liikumisfunktsiooni parandamiseks, ja muidugi räägime täpsemalt sellest, mida kujutab endast haigla tervise- ja heaolukeskus,” rääkis Pärnu haigla turundusspetsialist Errit Kuldkepp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles