Steineri aed jääb uut suve ootama

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gildipäevade aegu kõigile avatud linnale kuuluv Steineri aed edastas külalistele Pärnust sõnumi: oleme vaesed ja halvad peremehed.
Gildipäevade aegu kõigile avatud linnale kuuluv Steineri aed edastas külalistele Pärnust sõnumi: oleme vaesed ja halvad peremehed. Foto: Ants Liigus

Paari nädala eest Pärnu gildi päevade aegu linnarahvale avatud Steineri aias võisid kõik veenduda, kui armetus seisus on aia inventar. Silma alt polnud ära veetud pehkinud ja lausa mädanevaid pinkegi.

Steineri aia, linna vanima pargi andis linnavalitsus MTÜ Maarja-Magdaleena Gildile tasuta kasutada 2010. aastal ja pikendas tänavu kevadel rendilepingut 30. septembrini 2015.

“Kuna tegu on tasuta rendiga, võime seda lepingut lugeda pigem ala kasutusse andmiseks, millega kaasneb kohustus aia eest hoolt kanda,” iseloomustas Pärnu linnavalitsuse ja Maarja-Magdaleena gildi vahelist lepingulist suhet majandusosakonna juhataja Mait Talvoja. “Et linnal on gildiga rendileping, linna majandusosakond seal hooldus- ja remonditöid ei tee.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles