Raul Must ja Ville Lang pakuvad sulgpalli-show ’d

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ville Lang on väljakul suur meister ja sõumees.
Ville Lang on väljakul suur meister ja sõumees. Foto: Sulgpalliliit

Homme õhtuks sõidavad selleks, et omavahelisi arveid klaarida ja publikule maailmatasemel sulgpalli näidata, Pärnusse maailma esiviiekümnesse kuuluv soomlane Ville Lang ja Eesti esireket Raul Must.

Mullu pakkus kahekordse olümplase Musta mäng pärnakatele üllatavalt suurt huvi, seepärast keeras praegu üle 50 noormängijaga taas Pärnus laagerdav Tartu sulgpalliklubi Triiton pealik Mart Siliksaar tänavu show-le veel vinti peale, kutsudes Pärnu kaks hiljuti Hiinas maailma 64 parema MMil mänginut.

“Kell 19 on ühes poolfinaalis Ville Lang ja Eesti teine number Rainer Kaljumäe, teises Raul Must ja Eesti noortemeister Mihkel Laanes. Vahepeal mängivad Pärnu parimad Erti Möller ja Daniel Juht Eesti noortekoondislastega ja siis tuleb superfinaal Lang – Must. Niisugust sulgpalli pole Pärnus varem nähtud ja kes teab, millal jälle näeb,” rääkis Siliksaar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles