Linn paneb Mai tänava äärse kasvuhoone müüki

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu loodus- ja tehnikamaja direktori Kaire Narva ütlust mööda viiakse Mai 2a hoonest ja selle esiselt uude majja kaasa nii palju taimi kui võimalik. Septembriks on kasvuhoone tühi ja linn paneb kinnistu müüki.
Pärnu loodus- ja tehnikamaja direktori Kaire Narva ütlust mööda viiakse Mai 2a hoonest ja selle esiselt uude majja kaasa nii palju taimi kui võimalik. Septembriks on kasvuhoone tühi ja linn paneb kinnistu müüki. Foto: Urmas Luik

Septembris avatava Pärnumaa keskkonnahariduskeskuse arvelt vabaneb Pärnu linnas kaks hoonet: Kooli 11 asuv loodusmaja ja Mai tänava äärne kasvuhoone ühes õppeklassidega.

Kooli tänava puithoonele on kosilane Herbert Hahni seltsi ja tulevase Waldorfi pedagoogikal põhineva kooli näol leitud, linn andis maja seltsile 15 aastaks tasuta kasutada. Mai 2a asuvat kasvuhoonet linn muidu ega raha eest rendile ei anna, vaid müüb maha.

“Otsus on selline, et paneme Mai 2a kinnistu müüki,” kinnitas abilinnapea Jane Mets. “Sõltub uuest omanikust ja tema plaanidest, aga selle kinnistu puhul võib tekkida vajadus muuta maa sihtotstarvet, sest praegu on Mai 2a ühiskondlike hoonete maa.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles