Maapõu ähvardas neelata linnasauna majahoidja

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
13 aastat Karja tänava sauna majahoidjana töötanud Vassili Popkov näitab, kuidas ta hommikul jalgupidi auku kukkus.
13 aastat Karja tänava sauna majahoidjana töötanud Vassili Popkov näitab, kuidas ta hommikul jalgupidi auku kukkus. Foto: Urmas Luik

Pärnu Postimehe toimetusse pöördus eile kella 9 paiku Pärnus Karja tänaval asuva linnasauna majahoidja Vassili Popkov, kes vajus sauna juures ühe jalaga läbi maa. Auku vaadanud majahoidja sai ehmatuse osaliseks, kui selgus, et maa all haigutas paari meetri jagu tühjust.

Sauna juurde tekkinud maa-alust tühimikku vaatama tulnud Mihkel Erend Pärnu Veest ütles, et sisselangenud kohas asub reoveepumpla, mille likvideerimine telliti Merkolt. Vajadus pumpla järele kadus, kui Karja tänavale paigaldati uued veetorud.

Sündmuskohale saabunud Merko Infra objektijuhi Juri Sušetski jutu järgi aeti eelmisel päeval kollektor mulda täis ja tihendati seda. Ta ei osanud öelda, miks paarikümne sentimeetri paksuse mullakihi all maapind ära vajunud on.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles