Pühad säästsid pidutsejaid ja politseid

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võidupüha ja jaanipäev möödusid Pärnumaal suuremate liiklusõnnetusteta, küll ohjeldati 22.-24. juunini kiiruseületajaid – neid sattus politseinike silma alla kokku 46.


Kolme päeva jooksul tabas politsei 12 alkoholijoobes ja 5 juhtimisõiguseta juhti, teavitas Pärnu politseiosakonna pressiesindaja Hedy Tammeleht.



Kuigi tänavused pühad olid Tammelehe ütlust mööda varasemate aastatega võrreldes rahulikud ja liikluses keegi viga ei saanud, tuli politseile eile ja üleeile mitu teadet vargustest.



Nii üritas 24aastane mees jaanipäeval Pärnus Riia maanteel asuvast poest kosmeetikat varastada, Tervise Paradiisi veekeskuse riietusruumi lukustatud kapist ja Halinga vallas Libatses ühest korterist näpati aga raha.



Jaanilaupäeval murti Pärnus Kuldse Kodu tänavas sisse korterisse ja varastati tehnikat, rahakott juhiloa ja pangakaardiga, millega on 23. juunil kell 23.30 Pärnus Jannseni tänaval asuvast pangaautomaadist sularaha võetud.



Jaaniööl on Pärnus Karusselli tänava elumajast varastatud veel kolm mobiiltelefoni ja hoovis seisnud sõiduautost võetud rahakott.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles